Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energetikai gyógyászat - alternatív gyógymódok képes leírás - Alternatív gyógymódok bemutatása.tlap.hu
részletek »

Energetikai gyógyászat - alternatív gyógymódok - Alternatív gyógymódok bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alternativgyogymodok.tlap.hu » Energetikai gyógyászat - alternatív gyógymódok
Keresés
Találatok száma - 18 db
Acccess Bars az egészségedért

Acccess Bars az egészségedért

Az Access Bars tanfolyamon olyan tudás illetve technika birtokába juthatsz, amelynek segítségével az egész életedet meg változtathatod, és ahogyan az Access jelmondata hirdeti Az egész élet könnyedén örömmel és ragyogva árad feléd! . Az Access tanfolyamon megtanulhatod mely az a 32 pont a fejen, amelynek gyengéd érintésével az adott ponthoz tartozó sok ezer év alatt berögzült hitrendszereket elengedheted, vagy ehhez hozzásegíthetsz bárki mást is. Ha választod jelentős változásokat érhetsz el az egészségi állapotodban is. Válaszd te is a tudatosságot az Access Bars segítségével.

Belső Út Spirituális Központ

Belső Út Spirituális Központ

Belső Út Spirituális Központ: Fény, Szeretet és Szellemi táplálék minden éhező útkeresőnek. 2001-es megalakulásunk óta Fényt, Szeretetet és Szellemi táplálékot nyújtunk minden útkeresőnek, és fejlődési lehetőséget a már úton járóknak. Szolgáltatásaink a Test és a Lélek gyógyulását, tanfolyamaink és előadásaink a Szellemi ébredést segítik. Pénteki nyitott klubestünkön az érdeklődők előadásokat hallhatnak különböző spirituális témákban, és lehetőség adódik a kötetlen beszélgetésekre, közös meditációkra, mantrázásokra.

Biorezonancia kezelés - Egészségrecept

Biorezonancia kezelés - Egészségrecept

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Biorezonancia kezelések

Biorezonancia kezelések

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat A SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciennél.

Energiagyógyászat Budapesten

Energiagyógyászat Budapesten

A talp-gyógyászat portál a láb által közvetített üzeneteket elemezve kíván személyre szabott segítséget nyújtani energiagyógyászati kezeléssel, lábápolással, talpmasszázzsal. A kezelések során az ember egyediségét, egyéni életét tekintve vizsgáljuk a külső-belső okokat, segítünk helyreállítani az elváltozásokat. A gyógymód nemcsak fizikai, de lelki és tudati úton is közelít, hogy a problémák minél mélyrehatóbban kerülhessenek megoldásra.

Fényterápia - Dr Kocsis Anikó

Fényterápia - Dr Kocsis Anikó

A fényterápia azon belül is a polarizált fény segítségével olyan betegségeket gyógyítok, mint például az allergia, a nátha, megfázás, a májgyulladás, az agyvérzés, trombózis, vagy az ekcéma. A betegségek listáját megtalálja weboldalamon. A különféle betegségekre különböző mértékű fényterápiás kezelés szükséges, erről bővebben szintén tájékozódhat. A fényterápia segítségével fájdalom és mellékhatásoktól mentesen szabadulhat meg hosszabb ideje kínzó betegségétől is. Jelentkezzen be a weboldalon, ahol elolvashatja szakmai életpályámat is.

Ha tested, lelked gyógyulásra vágyik

Ha tested, lelked gyógyulásra vágyik

Dr. Sebestyén Kálmán vagyok. 12 éve dolgozom jogászként, jelenleg az egészségügyben gyakorlom hivatásom. Azonban meg kellett tapasztalnom, hogy hiába végzem a legjobb tudásom szerint munkámat, az egészségügy induló szegmensén jelenlévők, vagyis a betegek ebből túl sokat nem éreznek. Sokat töprengtem, miként tudnék ezen változtatni saját erőmből. Látássérültként érzékenyen reagálok mind a külső, mind a belső energiákra, ráadásul az empátiás készségem, valamint a szociális érzékenységem is igen nagy. Ezen tulajdonságok mentén kerestem a megoldást. Számos energiagyógyászattal kapcsolatos könyvet elolvastam, és olvasok is egyfolytában. Okleveles energiagyógyászati- és masszázs végzettséget szereztem Tímár Anikónál és Tihanyi Tamásnál. Óriási tapasztalatukkal mindketten sokat segítettek előrejutásomban, fejlődésemben. Természetesen folyamatosan képzem magam, hogy minél inkább segítségére lehessek szűkebb környezetemnek, és az emberek széles körének. Energetizáló módszerként az egyedülálló kvantumérintés módszerét alkalmazom, de lehetőség van többek közt frissítő masszázs, valamint infraterápiás kezelés igénybevételére is.

Használd a holdtölte energiáit egészségedért

Használd a holdtölte energiáit egészségedért

A Hold energiája az az energia, mely megmutatja az irányt lelked felé, segít megtalálni a te igazi utadat. A Hold az Istennő energiáját hordozza, a befogadót. Általa mozgósíthatod kreatív oldaladat. Ha a Holddal dolgozol belekerülhetsz a ? mindig jó időben, jó helyen lenni? energiájába. Mi történhet még teliholdnál? Ilyenkor testi és szellemi teljesítőképességed csúcsára jutsz, így gyógyulásod hatékonyabbá válik, rezgésszinted emelkedik a gyógyítás alkalmával. Testi, lelki problémáidat hatékonyabban tudjuk orvosolni. Végezhetünk bőséget hozó gyógyításokat vagy gyógyítás alkalmával oldhatjuk a bőség útjában álló lelki blokkokat, alkalmazhatjuk a vonzás törvényét.

Iránytű az Életedhez

Iránytű az Életedhez

Az oldal különböző alternatív/holisztikus gyógymódok alkalmazásával segít abban, hogy ráleljünk a belső iránytűnkre, ami elengedhetetlen a boldog élethez. Többféle lélekterápiás módszer kerül bemutatásra és lehet választani, kinek melyik a megfelelő. A Lélekkel való újrakapcsolódásunkat segítik a különböző technikák: szín és esszencia terápia, holografikus gyógyítás, delfinterápia, tanácsadás, energia gyógyítás, delfinenergia gyógyítás. Tényleg egyedi és több különböző alternatív gyógymódokat ajánl az oldal. Sőt még online meditáció is segít a gyógyulásban.

Hirdetés
Jikiden Reiki szeminárum

Jikiden Reiki szeminárum

A Jikiden Reiki tanfolyamon megismerheted a Reiki azon esszenciáját, mely anno kifejlődött és virágzott a tradicionális Japánban. Elsajátíthatod azokat az eredeti Reiki technikákat, szimbólumokat és használatukat, melyeket módosulva vagy egyáltalán nem tanítanak a nyugaton elterjedt Reiki irányzatokban. A Jikiden Reiki tanfolyam nemcsak az eredeti technikák elsajátítása miatt különleges, hanem megismerheted a Reiki valódi történetét, kulturális hátterét, a Reiki szimbólumok eredetét, melyek elmélyítik és bővítik azon ismereteidet, melyet eddig a Reikiről hallhattál.

Medbiotech Diagnosztika

Medbiotech Diagnosztika

A Medbiotech Diagnosztikai berendezés egy olyan egyedülálló készülék, amely ötvözi a nyugati (klinikai orvoslást)és a keleti gyógyászatot(természetes gyógy-módok), tehát az alternatív diagnosztikai eljárásokat (biorezonancia, elektoakupunktúra) is magába foglalja. A modern orvostudomány ma már nem tudna létezni az olyan elektrodiagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, MR, CT, amelyek az agykéreg, szív, vázizomzat által kibocsátott elektromos jelek változását mérik. - Minden élő szervezet elektromágneses mezővel rendelkezik és a mérőműszer mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, melyekre testünk válaszol. - A páciens szervezetéből érkező válaszokat a speciális, nagyon érzékeny méréstechnikával működő számítógép kiértékeli, és a képernyőjén megjeleníti. - Az egészséges állapottól való legkisebb eltérés is jól mérhető, segítségével a betegségek már akár a tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal előre jelezhetőek. - A Medbiotech diagnosztikai berendezés kezelő programokat is tartalmaz, amely lehetővé teszi a pontos diagnózis meghatározása után az azonnali kezelést.

Mediációval önmagunkért

Mediációval önmagunkért

A mediáció mindig jelen volt az emberek életében. Ha három ember élne a földön abból kettő vitatkozna, egy pedig mediálna. Legalábbis mi mediátorok így látjuk. Afrikától, Európán, Ázsián, Közép és Dél Amerikán keresztül mindig igénybe vették a család vagy a közösség bölcs öregjeit, hogy békítő szerepet játszanak a konfliktus helyzetekben. A szó eredeti jelentése, középen állni, egyeztetni, közben járni, közvetíteni, békéltetni. Ez is történik a mediáció alatt. A mediáció egy speciális konfliktus kezelési módszer aminek a lényege, hogy mind a két fél közös beleegyezésével egy harmadik fél a mediátor jár közbe. A mediátor feladata, hogy figyelje a párbeszédet azért, hogy ne menjen el rossz irányba. Hiszen a múlt sérelmein keresztül olyan érzelmeket lehet előhívni, amik megakadályozzák a megegyezést, de még a kommunikációt is.

Piros Katalain reiki tanfolyamok

Piros Katalain reiki tanfolyamok

A reiki , reiki tanfolyamok leírása. Gyógyító hatása az életünkbe. Bachvirág, Schüssler só terápia, milyen pozitív hatással vannak életünk nehéz helyzeteiben. Amit tanítok, amit tudást átadok, azt mind mind megtapasztaltam. A reiki jótékony hatását, milyen pozitívan tud segíteni, egy utolsó stádiumos rákos betegnél is.

Scio biofeedback rendszer

Scio biofeedback rendszer

A betegségek a sejtekben, a molekuláris változások következtében jönnek létre. A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek. A SCIO számtalan betegségre nyújt gyors, gyógyszertől és vegyszertől mentes megoldást. Segítségével pontos és precíz képet kapunk a páciens teljes egészségi állapotáról. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára, aki nyitott az újra, a SCIO rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a páciensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és kezelésében.

Soha többé kórház, gyógyszer!

Soha többé kórház, gyógyszer!

Elege van a rengeteg hatástalan gyógyszerből, amit szed? Már az egész pénztárcája ráment az orvostól-orvosig való szaladgálástól és eredménytelen kezelések sorozatától? A Nonstop Doctorral ezeket a problémákat örökre kiiktathatja az életéből, s gyógyszermentesen élheti tovább az életét! Ez az egészségjavító készülék amilyen kicsi, olyan gyors és hatásos! Fél óra alatt csökkenti a fogfájást, migrént, gyulladásokat, a különböző betegségek okozta fájdalmakat, mindennapi többszöri használatával pár napra lecsökkennek a vírusos és bakteriális betegségek tünetei. Ez egy ?mini háziorvos?, amivel Ön pénzt, energiát és időt spórol!

Szülésélmény feldolgozás

Szülésélmény feldolgozás

A Kristálykert Holisztikus Jóllét Központ alternatívát kínál a hagyományos orvoslás mellett, mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy az egészség megőrzés, betegség kezelés holisztikus útját szeretnék választani. A szülésfelkészítés célja az, hogy a kismama, és párja mind testileg, mind lelkileg ráhangolódjon a szülésre. A lelki felkészítésen, és szituációs gyakorlatokon túl menően segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy a részvevők elkészítsék saját szülési tervüket, kiválasztva hozzá a legmegfelelőbb helyet, és a legideálisabb segítőket. A szülést követően lehetőség van egyéni, vagy csoportos formában a szülésélmény feldolgozására.

Tradicionális Reiki Közösség - Székesfehérvár

Tradicionális Reiki Közösség - Székesfehérvár

Reiki Közösségünk közel 2 éve foglalkozik betegekkel, akut és krónikus esetekben is. Tevékenységünk a prevenciótól, a betegségek kezelésen át, a betegséget követő felépülést átfogja. A reiki terápiával a legkülönfélébb esetekben segítenek képzett reiki gyógyítóink. Közösségünk rendszeres gyakorlásokat tart a módszer követői számára, tanfolyamokat szervezünk az érdeklődőknek.

Tuti menü