Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kineziológia - alternatív gyógymódok képes leírás - Alternatív gyógymódok bemutatása.tlap.hu
részletek »

Kineziológia - alternatív gyógymódok - Alternatív gyógymódok bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alternativgyogymodok.tlap.hu » Kineziológia - alternatív gyógymódok
Keresés
Találatok száma - 17 db
A lelki eredetű betegségek gyógymódja

A lelki eredetű betegségek gyógymódja

A stressz, a depresszió, a meddőség és még jó néhány probléma visszavezethető egy-egy elfojtott múltbeli negatív élményre állítja Szollár György kineziológus. Az izomtesztelés módszerével a kineziológia megoldást jelenthet panaszainkra, ha azok gyökere lelki eredetű.

Bánfi Andrea, Tatabánya

Bánfi Andrea, Tatabánya

Kineziológiai kezelések sok éves tapasztalattal és kiegészítő terápiákkal. A web lapon sok témában érdekes és elgondolkoztató olvasnivaló ('Gondolatmozdító'), felhívás megpihenésre, ellazulásra ('Pihentetőpercek'), eset leírások a 'Kineziológia' menüben, hírek aktuális rendezvényekről ('Üzeneteim'), tanfolyamok ('Holdkunyhó').

Csodák márpedig vannak

Csodák márpedig vannak

Tavaly nyáron épp az életemet gyökeresen felforgató döntések utáni légüres térben lebegtem, és kilátástalannak tűnő helyzetemről sopánkodtam a barátnőmnek. Mire ő magától értetődő természetességgel válaszolta: menj el kineziológushoz!

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Gyakorlati kineziológia

Gyakorlati kineziológia

Múlt héten a módszerrel kapcsolatos tapasztalataimat osztottam meg veletek. Egyre nagyobb azok tábora, akik hallottak a kineziológiáról és annak céljáról, elméleti hátteréről. A kezelés konkrét menetét azonban inkább csak azok ismerik, akik már részesei voltak.

Harmónia Életmód Centrum

Harmónia Életmód Centrum

2008. év végén sikerült álmunkat megvalósítani a Harmónia Életmód Centrum megnyitásával. Itt a gyógyászati segédeszköz eladás mellett egészségügyi és közérzetjavító szolgáltatásokat is nyújtunk. Orvosi rendeléseinken ortopéd szakorvos, allergológus, pszichológus áll vendégeink rendelkezésére. Szorosan az orvosainkkal együttműködve dolgozik természetgyógyászunk, csontkovácsunk, masszőreink és diplomás gyógytornászaink. Jól felszerelt tornaterem és infraszauna is szolgálja vendégeink felüdülését. Bármilyen egészségügyi problémával forduljon hozzánk bizalommal. Képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Kovácsi Gábor - természetgyógyász, reflexológus, füladdiktológus, gerincterapeuta Udvardy Gábor - gyógymasszőr Polyák-Varga Edina - gyógytornász, humán-kineziológus, Pilates oktató Bíró-Pék Henriett - gyógytornász Kristóf Károly - gyógytornász, a gyógypad kifejlesztője Ottományi Anna - jóga oktató Sümeginé dr. Tóth Piroska - jógaoktató Varga Péter - Tai Chi oktató, asztrológus, sorselemző Dr. Elek Emil Miklós, ortopéd szakorvos, gerincgyógyász Kun Zsuzsa okleveles pszichológus Dr. Bartalos János reumatológia reumatológus, belgyógyász, klinikai farmakológus szakorv

Kineziológia Szegeden

Kineziológia Szegeden

Természetes gyógymódok alkalmazása során kineziológusként arra törekszem, hogy komplex módon jussunk el a kiváltó okhoz. Holisztikus gyógyítással Budapesten és Szeged várom gyógyulni vágyó ügyfeleimet. Weboldalamon a holisztikus gyógyítás és a kineziológia témakőrök mellett más hasznos információhoz is juthat.

Kineziológiai tapaszok, szalagok felhelyezése

Kineziológiai tapaszok, szalagok felhelyezése

Weblapunk a legkülönbözőbb fájdalomcsillapító tapaszok és más gyógyászati termékek széles körű választékával várja az érdeklődőket. Az otthoni használat során leggyakrabban alkalmazott Asiamed és Nasara, valamint a kedvező ár-érték arányú Tape Original, de az élsportban használt Elyth kinesio tape is elérhető nálunk. Emellett vásárolhat különböző masszázs termékeket, és egyéb gyógytorna kellékeket is. Termékeinkről bátran érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, igyekszünk mielőbb kielégítő válasszal szolgálni.

Kineziologialap

Kineziologialap

Aranyosi Éva kineziológus oldala / Kineziológia, a test kezelése, a lélek gyógyítása. Egészségmegőrző, gyógyulást elősegítő energetikai kezelés. Segítő beszélgetés. (testünk üzenetei, betegségek lelki okai). Stresszoldás. Belső gyógyító energiánk aktiválása. Energia blokkok oldása. Önismeret, készség és képességfejlesztés. Életmódtanácsadás. Családterápia. Bach virágterápia. A Bach-virágterápia segítségével megszűnnek a lelki problémák és visszatérnek a boldog hétköznapok, ismét harmónia költözik testünkbe, lelkünkbe. Budapestről és vonzáskörzetéből várom vendégeimet, telefonon előre egyeztetett időpontokban: 06-30/637-2022

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus - Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják. S természetesen ma hozott döntéseink alapozzák meg a jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit, és erősíteni tudjuk az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk.

Hirdetés
Lélek Patika - Kineziológiai Blog

Lélek Patika - Kineziológiai Blog

Önmagad megismerése, elfogadása nem is olyan egyszerű feladat! Ha meghoztad a döntést, hogy végre helyre tedd önmagad, de nem vagy tisztában mindennel, jól jönne a segítség, javaslom kukkants bele az itt megjelent cikkekbe. Előfordulhat, hogy a sorok között magadra lelsz vagy mankót kapsz a a hónod alá! Sok esetben már az is segíthet, ha egyáltalán van kinek elmondani. Ez a blog Neked is szól, ha egy ideje betegségekkel vagy számodra érthetetlen, elfogadhatatlan viselkedési formákkal küzdesz! Gyere és oszd meg másokkal is a történeted! Csatlakozz Te is ehhez a közösséghez!

NLP és kineziológia

NLP és kineziológia

Ez egy különleges, 3 napos tanfolyam egy nagyszerű német NLP trénertől, magyar nyelvű tolmácsolással. A három napban megismerhetitek Henrik Lell által kidolgozott, saját módszerét, amelyben hatékonyan ötvözi a kineziológiát az NLP-vel. Mind az enelpések, mind a kineziológusok bővíthetik eszköztárukat. De ha csak szeretnél betekintést nyerni e két módszerbe, akkor is tudom ajánlani a tanfolyamot. Nem szükséges a tanfolyam részvételéhez egyik módszer ismerete sem.

Pap Judit kineziológus Pécs

Pap Judit kineziológus Pécs

Stresszoldás a kineziológia módszereivel. Szorongás, depresszió, pánikbetegség, döntésképtelenség, párkapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, tanulási gondok, önértékelési zavarok, függőség, túlsúly, allergia, egyéb lelki hátterű betegségek kezelése.

Reiki kezelés és oktatás Pesten és Gyöngyösön

Reiki kezelés és oktatás Pesten és Gyöngyösön

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik hivatásukként is azt csinálhatják, amit igazán szeretnek. 6 éve dolgozom kineziológusként és segítek a hozzám fordulóknak az önismeret és gyógyulás útján. Különféle önismereti terápiás és energetikai módszerek alkalmazásával a kezelések során és ezek tanítása. Kérem keressen meg Budapesten vagy Gyöngyösön.

Stressz oldás One Brain módszerével

Stressz oldás One Brain módszerével

A kineziológia egy gyengéd stressz oldás One Brain módszerével, amikor a test izmain keresztül kommunikálunk az aggyal. Az alkalmazott kineziológia alapja az egészség háromszöge, melynek alkotóelemei a strukturális/fizikai, táplálkozási/kémiai és érzelmi/mentális területek. Minden összetevő hatással van az összes többire. Az alkalmazott kineziológiában az izomteszt segítségével felmérjük a személy állapotát, megkeressük a test egyensúlyhiányait, kiválasztjuk a megfelelő korrekciót, majd újabb izomtesztekkel ellenőrizzük, hogy hatékony volt-e a kezelés.

Univerzum Új Energiája

Univerzum Új Energiája

A kineziológia módszerével hatékonyan gyógyíthatók a pánikbetegek, szorongással küszködők és mindazok, akik napi szinten élik meg a stressz káros hatásait. Az asztrológia segítségével pedig megtudhatjuk magunkról azt, hogy milyen képességeket bontakoztathatunk ki magunkban életünk során. A szolár horoszkóp pedig az aktuális évünkben rejtőző változásokat mutatja meg.

Út az egészséghez - Kineziológia blog

Út az egészséghez - Kineziológia blog

Kineziológia és más alternatív gyógymódok bemutatása, különböző témákhoz kapcsolódóan, melyek pedagógiai, pszichológiai és személyiségfejlesztő elemeket is tartamaznak elgondólkodtató jelleggel.Sorra vesz többféle, otthon is elvégezhető gyakorlatias technikákat, ami támogatja a Test-Tudat és Lélek harmóniáját.

Van Választasod - Kineziológia blog

Van Választasod - Kineziológia blog

A blog a kineziológiát mutatja be mint egy személyiségfejlesztő módszert. Körüljárja a technikákat, a módszert. Rávilágít a kineziológia működésére és választ ad a felmerülő kérdésekre. A blog ismertető jellegű de ugyanakkor gondolatébresztő is. Bemutatja honnan származnak blokkjaink, mit jelent a hiedelemrendszer, mikor van szükségünk kineziológusra. Bemutatja a kineziológia helyét a gyereknevelésben, gyógyításban, személyiségfejlesztésben.

Tuti menü